🇭🇰元朗添添茶餐厅,享受港式高水准下午茶- 装修好用心,墙上挂咗关于元朗嘅卡通壁画,增添了不少趣味。啲凳坐得好舒服,食嘢都坐得好啲1️⃣ **葱油叉烧蛋捞面** 🍜 - 蛋熟到刚好,非常之滑,蛋汁令捞面湿润,豉油味道唔会过咸,叉烧切得大大块,肉质软嫩,真系好味。2️⃣ **炸鸡髀配薯条** 🍗🍟 - 外皮炸得香脆,咬落去好满足。薯条有多种口味选择,例如原味、孜然等,我哋拣咗海苔味,味道独特,增添了惊喜。3️⃣ **经典红豆冰** 🍧 - 奶味香浓,红豆份量十足,食落去好满足,甜而不腻,夏天食正好。4️⃣ **冻柠檬利宾纳** 🍋🥤 - 柠檬同利宾纳嘅配搭好match,清爽可口,解渴又提神。🚩元朗凤琴街18号玉龙楼地下3&6号舖#元朗 #添添茶餐厅 #葱油叉烧蛋捞面 #炸鸡髀 #红豆冰 #冻柠檬利宾纳 #香港美食 #食评 #元朗茶餐厅 #香港探店
🇭🇰元朗添添茶餐厅,享受港式高水准下午茶

1️⃣ **葱油叉烧蛋捞面** 🍜
滑蛋叉烧葱油捞面

2️⃣ **炸鸡髀配薯条** 🍗🍟
炸鸡髀薯条

3️⃣ **经典红豆冰** 🍧
经典红豆冰

4️⃣ **冻柠檬利宾纳** 🍋🥤
- 柠檬同利宾纳嘅配搭好match,清爽可口,解渴又提神。
冻柠宾

🚩元朗凤琴街18号玉龙楼地下3&6号舖