2018-08-19
2080 浏览
为食小胖子🐷每逢放工一有时间就喜欢约埋一班朋友出去食下野饮下酒🥂今次黎到Elia,系永安广场地下,尖东站P3出口就到啦有室内同室外既坐位!坐室外既就可以吹吹海风...我地就选择左坐室内室内有工业既ғᴇᴇʟɪɴɢ首先一坐底就叫杯cocktails先啦😆ᴇʟ ᴅᴇsᴛʀᴜᴄᴛᴏʀ $168呢杯cocktails系用烟熏调制,会有张纸包住个杯,打开张纸后会有啲烟雾散出黎💨✨喜欢饮ᴡʜɪsᴋᴇʏ既朋友要试呀!饮第一啖酒味好浓烈,会觉得有少少难入口,当冰溶了点点冲淡了少少ᴡʜɪsᴋᴇʏ既味道Admiralta $148有串棉花糖😆个样睇落似橙汁,呢杯酒味无咁重,饮落橙味都好浓既...唔系好接受到酒味既朋友可以试下呢杯Tomato Cream Striploin Carpaccio$98我谂唔系每个人都生牛肉有兴趣,作为牛魔王的小胖子接受到生牛肉的😆牛肉都好嫩呀,中间有番茄酱而最底系酥皮饼BIKINI$88个名好得意呀ʜᴇʟʟᴏ~ʙɪᴋɪɴɪ sᴀɴᴅwicʜ!!其实系火腿芝士面包,入面系parma hamFRIED MUSHROOMS$88饮酒点可以唔叫炸物呀..无食过炸茹,好特别喔菇好香,食落
今次黎到Elia,系永安广场地下,尖东站P3出口就到啦
有室内同室外既坐位!
坐室外既就可以吹吹海风...
我地就选择左坐室内
室内有工业既ғᴇᴇʟɪɴɢ
首先一坐底就叫杯cocktails先啦😆
ᴇʟ ᴅᴇsᴛʀᴜᴄᴛᴏʀ $168
Admiralta $148
牛肉都好嫩呀,中间有番茄酱而最底系酥皮饼
BIKINI$88
FRIED MUSHROOMS$88
饮酒点可以唔叫炸物呀..无食过炸茹,好特别喔
菇好香,食落唔会好油腻
Broken eggs $88
有只半生的蛋系上面,侍应将只蛋搞烂令蛋浆渗入薯条..
Cod fish with calamari noodles $178
黎到之后待应会倒d汤落去...好特别,果Cod fish好滑嘟嘟个ɴᴏᴏᴅʟᴇs唔系意粉,个样好似乌冬咁,系墨鱼面咬落好弹牙😆