2021-08-11
生日嚟到呢一间咖啡馆庆祝,呢一间餐厅楼底好高,好有空间感,而周围屋嘅摆设都充满艺术气质👍🏻令人哋嚟到都觉得自己好似即刻艺术左🤣🤣嘢饮方面,叫咗杯猫头鹰啤酒,佢系小麦金橘白啤酒,都几清新嘅,但啤酒味不太浓。另外嚟到,当然要叫佢𠮶一杯艺术打印饮料,本身可以有朱古力或咖啡,但因为咖啡机坏咗,所以只有朱古力😢咁佢嘅朱古力都唔差嘅,而佢嘅重点系系个杯上面嘅相片,我就拣咗啤啤贡放上去啦🤣嘢食方面,叫咗个安格斯肉眼配薯蓉,佢𠮶粒蒜好软,好入味!另外亦叫咗个猪,不过个猪就硬咗啲喇,比较鞋,不太好食🥲另外亦叫咗个烤虾牛油果沙律,反而沙律就都几清新,可以攞嚟中和一下~甜品方面,叫咗佢出名嘅Tiramisu同埋蓝妹芝士蛋糕! 生日佢仲写埋字添,多谢晒,靓靓,攞嚟打卡🧡总括来讲,呢一间餐厅系好啱打卡嘅,嘢食方面中上啦,啱一班朋友过嚟庆祝及聚会😄
嘢食方面,叫咗个安格斯肉眼配薯蓉,佢𠮶粒蒜好软,好入味! 另外亦叫咗个猪,不过个猪就硬咗啲喇,比较鞋,不太好食🥲