2024-01-05 84 浏览
😺呢间餐厅简直系我同男友既食堂,我地约会都会来呢度 🙀好钟意背景音乐,好chill增添不少气氛,试下野食如何先😾~~~~~@@@@义大利泰国风情蕃茄香蒜脆包~~~~~@@@@融合了义大利和泰国风味。脆包外表金黄酥脆,内部柔软,搭配上蕃茄和香蒜的香气。感受到不同文化的融合和独特的风情。~~~~~@@@@MOKMONO 特色烤肉拼盘~~~~~@@@@呢个特色烤肉拼盘攞嚟真系吸引目光,每款肉类既香味都混合喺空气中,散发出一种诱人嘅烤肉香气。三黄鸡皮脆肉嫩,啖啖肉都渗透晒香辣调味,足以令人一试难忘。西冷牛排纹理分明,每一刀割落去都感受到肉汁嘅鲜美,中度熟嘅烹调方式将牛肉本身嘅味道完美呈现。而黑豚肉质香软,肉质之中有丰富嘅肉汁同独特嘅甘香,咬落去嘅口感更是令人心动。猪肉肠外皮烤得啱啱好,一啖咬落去皮脆肉韧,充实嘅肉感加上香草嘅提味,真系顶级享受。而拼盘中嘅新鲜薯菜亦都非常夹,烤得黄澄澄嘅蔬菜带出一种天然嘅甜味,佢哋嘅清新口感同肉类既油香形成咗完美嘅对比,均衡咗整体嘅味觉享受。总括嚟讲,呢个烤肉拼盘系各种美妙滋味嘅集合,多元化嘅组合既满足咗味蕾,又带来视觉同嗅觉嘅盛宴,绝对系一顿令人回味无穷嘅飨宴
猪肉肠外皮烤得啱啱好,一啖咬落去皮脆肉韧,充实嘅肉感加上香草嘅提味,真系顶级享受。而拼盘中嘅新鲜薯菜亦都非常夹,烤得黄澄澄嘅蔬菜带出一种天然嘅甜味,佢哋嘅清新口感同肉类既油香形成咗完美嘅对比,均衡咗整体嘅味觉享受。总括嚟讲,呢个烤肉拼盘系各种美妙滋味嘅集合,多元化嘅组合既满足咗味蕾,又带来视觉同嗅觉嘅盛宴,绝对系一顿令人回味无穷嘅飨宴。
~~~~~@@@@牛油果蟹肉他他~~~~~@@@@牛油果的口感丝滑质地,和蟹肉的鲜美味道好夹。

😼气氛轻松,环境舒适食物质素高,怪不多咁多人帮衬,你系咪都想试下?🫶🏻