一行4个朋友食完饭本身谂住食个甜品倾下计,都明白小店座位唔多,一早有等位既心理准备。室外等左半个钟终于好似睇到去waiting list既头位。奈何店员不断比后到既顾客先行入座。一行朋友等左一个小时,眼望住十五分钟前先留名waiting list既顾客早过我地入座,因为我地登记留既名仲系waiting list既上一页,刚入座既顾客留名已经系waiting list新一页,所以我地入店查问: 请问会唔会系漏左叫我地留既名?我地一早登记,仲系waiting list上一页,但系得到既只有男店员恶劣态度既回覆:冇漏!系冇位架!等下啦!….. 其实系佢多次比两位既客入先之前, 我地望入店内都见到系有空位,只要店员安排一下,其实一行人一早就可以入座,即使店员唔想惊动已入座既顾客,亦不致于用咁恶劣既态度回覆,毕竟我地一路耐心等左足足一个小时。 非常扫兴,要受气,态度恶劣既食店,再好食都冇用。