2022-07-21
今次去咗中环云寿司食,听人讲呢度有入门版嘅omakase ,作为一名专业foodie,梗系要试下啦!呢次我哋叫咗特选2人餐$680迷你葱吞拿鱼腩丼、迷你鳗鱼饭吞拿鱼腩打成鱼蓉,点上少许豉油同埋wasabi,完美带出咗吞拿鱼嘅鲜味鳗鱼饭好食!我最欣赏佢嘅鳗鱼汁唔会死咸,仲食到鳗鱼嘢原味😃北海道海胆寿司、拖罗寿司、辣味带子军舰、油甘鱼寿司、赤虾寿司🦐CLS!出边嘅连锁寿司店冇得比,建议唔好出嚟献丑😂佢地海胆好多!食过真系返唔到转头,最❤佢嘅拖罗寿司,以呢个价钱嚟讲件拖罗好月巴美!!!牡丹虾、深海池鱼-矶煮鲍鱼鲍鱼爽口弹牙,食到酱油矶煮嘅味道牡丹虾好鲜甜❤朋友好钟意够大只—————— 为食分界线——————📍 云寿司 (德和大厦) (中环)中环德己立街17-19号地舖推介指数 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)好味指数 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)抵食指数 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)环境推介 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)人均消费: $300#mariofatfat #hkfoodie #Foodie #为食马利奥 #云寿司
呢次我哋叫咗特选2人餐$680
迷你葱吞拿鱼腩丼、迷你鳗鱼饭
鳗鱼饭好食!我最欣赏佢嘅鳗鱼汁唔会死咸,仲食到鳗鱼嘢原味😃
牡丹虾、深海池鱼-矶煮鲍鱼
鲍鱼爽口弹牙,食到酱油矶煮嘅味道
牡丹虾好鲜甜❤朋友好钟意够大只
—————— 为食分界线——————
📍 云寿司 (德和大厦) (中环)
中环德己立街17-19号地舖
推介指数 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)
好味指数 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)
抵食指数 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)
环境推介 🤰🤰🤰🤰🤰(5/5)
人均消费: $300