2024-10-29
👧🏻Wodafoodie in Shatin夏天咁热都唔想食粉面饭,石门有间专食饺子既小店,店名好搞鬼,每粒饺子大只到吓亲😱系正常饺子既双倍大小!非常足料,饺子控必试!🥰一行五人叫左5 set 汤饺同煎饺~仲加左上海面($10)🍜✨ 💚养生三拼 $70/9只紫菜粟米猪肉饺/帆立贝莴笋鲜虾饺/准山野菌鸡肉饺三拼有齐猪肉、鲜虾同鸡肉三款饺子,馅料都系健康既材料😍紫菜粟米猪肉饺有劲多粟米粒🌽 虾饺加左莴笋食落好清甜🥒鸡肉饺感觉好健康🐥✨ ❤️🔥虾饺三拼 $74/9只黑松露蟹籽鲜虾饺/帆立贝莴笋鲜虾饺/松茸蟹籽鲜虾饺钟意食虾饺又想健康d既一定要试呢个虾饺三拼,每粒饺子都有几只大虾😍三款都好鲜甜!黑松露好香,帆立贝莴笋仲有种清新感觉,松茸蟹籽🦐✨ 🐷韭菜猪肉饺 拼 椰菜猪肉饺 $52/8只最常见既猪肉饺,但因为佢大大粒又有好多菜,所以好鲜甜好好食!🥰✨ 🦐帆立贝莴笋鲜虾饺 拼 松茸蟹籽鲜虾饺 (🍳煎饺) $66/8只✨ 🩵风味三拼 $68/9只 (🍳煎饺)芫茜马蹄猪肉饺/黑松露蟹籽鲜虾饺/芝士粟米鲜虾饺食饺子又点可以唔食煎饺!🥟饺子皮底部煎得香脆,又唔会好似坊间个d炸到成粒硬晒咁,好香口好好食🙂
✨ 💚养生三拼 $70/9只
紫菜粟米猪肉饺/帆立贝莴笋鲜虾饺/准山野菌鸡肉饺
✨ ❤️🔥虾饺三拼 $74/9只
黑松露蟹籽鲜虾饺/帆立贝莴笋鲜虾饺/松茸蟹籽鲜虾饺
✨ 🐷韭菜猪肉饺 拼 椰菜猪肉饺 $52/8只
✨ 🩵风味三拼 $68/9只 (🍳煎饺)
芫茜马蹄猪肉饺/黑松露蟹籽鲜虾饺/芝士粟米鲜虾饺
食饺子又点可以唔食煎饺!🥟饺子皮底部煎得香脆,又唔会好似坊间个d炸到成粒硬晒咁,好香口好好食🙂↕️❤️
✨ 麻辣海带丝 $24
✨ 麻辣皮蛋 $24
✨ 🍹百香果红茶/支装无糖白豆浆/支装黑豆浆/
冻柠茶/冻奶茶 $8/each
✨ 粟米萝卜猪骨汤
📍 搞饺镇 (沙田)
沙田石门安群街1号京瑞广场2期地下G19A号舖