2017-04-30 1120 浏览
五一长假期前夕与同事聚餐,用团购优惠购买每位$248,主要自助餐型式,仲有放题同火锅叫添。这个价仲有生蚝、青口、翡翠螺都几抵。大大只生蚝,无乜海水味,所以麻麻地食咗三只。西式有哈蜜瓜干火腿干,哈蜜瓜鲜甜,但是火腿干好鞋好硬,好求其。cheap cheap 𠮶啲货色。鲜虾有煎的、冻食的,有刺身,好味,但叫的赤虾刺身就肉质较冧,不够新鲜。蟹柳寿司、鳗鱼寿司、鱿鱼寿司一般。鲜虾冷面唔错,热食的汤拉面好弹牙汤够热,但肥牛就勒咗啲,无咩牛肉味。三文鱼刺身一般,象拔蚌刺身有啲腥。烧物有烧菠萝,烧的时间不够,如果有小小焦焦的就好了。烧全只鸡翼好蜜味脆皮又热辣辣,好好味。烧牛舌尚可,不苏。烧粟米同汉堡猪柳都好食。又有日式蟹子沙律,有啲沙,麻麻地。甜品有牛奶布甸我无吃同事话好食食咗两杯。有雀巢雪糕:莲花杯雪条红豆冰同朱古力乐,仲有罐装汽水任饮。食咗四小时,饱饱的回家去,不过下次未必会再来,因为热食款式唔多。
五一长假期前夕与同事聚餐,用团购优惠购买每位$248,主要自助餐型式,仲有放题火锅叫添。这个价仲有生蚝、青口、翡翠螺都几抵。大大只生蚝,无乜海水味,所以麻麻地食咗三只。西式有哈蜜瓜干火腿干,哈蜜瓜鲜甜,但是火腿干好鞋好硬,好求其。cheap cheap 𠮶啲货色。鲜虾有煎的、冻食的,有刺身,好味,但叫的赤虾刺身就肉质较冧,不够新鲜。蟹柳寿司、鳗鱼寿司、鱿鱼寿司一般。鲜虾冷面唔错,热食的汤拉面好弹牙汤够热,但肥牛就勒咗啲,无咩牛肉味。三文鱼刺身一般,象拔蚌刺身有啲腥。烧物有烧菠萝,烧的时间不够,如果有小小焦焦的就好了。烧全只鸡翼好蜜味脆皮又热辣辣,好好味。烧牛舌尚可,不苏。烧粟米同汉堡猪柳都好食。又有日式蟹子沙律,有啲沙,麻麻地。甜品有牛奶布甸我无吃同事话好食食咗两杯。有雀巢雪糕:莲花杯雪条红豆冰同朱古力乐,仲有罐装汽水任饮。食咗四小时,饱饱的回家去,不过下次未必会再来,因为热食款式唔多。
肥牛拉面
芝士焗蚝