餐厅: 滾得囍宮廷火鍋小炒
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-11-14 391 浏览
呢间真系我食过数一数二正嘅火锅🤤 港岛人一定要试吓🤩 每次带屋企人或者朋友嚟个个都赞👍🏻装修系中国宫廷风好grand 仲可以着古装影相打卡📸🙆🏻‍♀️❣️嘉庆椰子藏鸡浓汤锅 食靓火锅偏向拣啲清啲嘅汤底可以食到食材嘅味道✅呢个椰子鸡锅好推荐🥥 摆盘劲fancy 有花仲有干冰😂 烟雾效果超强🌬️椰子汤好清甜🫶🏻 鸡肉又滑多香 份量都多🐓连个腐皮都要赞 唔知点解可以咁好食😭 超有豆味好似树记嘅质素‼️❣️本地牛颈脊骟牯牛肉 $318骟牯牛系细细个就阉咗嘅黄牛🐄🥺 就咁睇已经油花超靓 食落系劲有牛味同油香🐮 ❣️滚得囍饺子拼盘 好特别嘅饺子出面食唔到‼️最特别系和牛芝士 和牛简直好似食紧汉堡肉咁油香🧀马蹄冬菇非常爽口 韭菜猪肉系经典不败😍 两样我都钟意🤩❣️带子墨鱼丸墨鱼丸中间仲包咗粒带子 好鲜好弹牙👍🏻🦑❣️滚得囍丰盛杂菜拼盘拼盘每样有啲非常丰富😍 摆盘都超靓意 有西洋菜娃娃菜生菜木耳粟米莲藕蕃茄🌽🥕🍅🥬新鲜到好似街市买咁 就咁食菜都觉得甜🥳❣️黄金双拼 秘制咸蛋黄酱超级邪恶😈 食过最好食 份量最大💦咸蛋味浓郁 鱼皮同响铃炸得爆炸脆😚 加啲汤可以呃下自己冇咁热气🔥❣️足料竹蔗茅根好饮又唔会太甜 大jar sha

❣️嘉庆椰子藏鸡浓汤锅

好饮又唔会太甜 大jar share🥳👍🏻

• 黄金双拼
  • 滚得囍宫廷饺子拼盘
  • 手打珍珠带子墨鱼丸
  • 手切本地牛颈脊(细)
  • 滚得囍丰盛杂菜拼盘
  • 足料竹蔗茅根