个个都饮珍珠奶茶,唔通个个都净系想饮黑色一粒粒𠮶啲珍珠咩??🥤🥤🥤相信大家对〈丸。茶手作〉都唔会陌生,最近终于开到嚟佐敦区,即系我公司附近啦。😍😍😍新开就当然要即刻去捧场,佐敦铺嘅特色之处系真系会见到店长喺度即制〈手工珍珠〉!!(戴晒口罩😷同手套🧤,绝对唔使担心卫生问题👍👍👍)除咗店长整紧嘅淡粉红色〈樱花🌸珍珠〉外,仲有紫薯,桂花,黑芝麻同芒果,当然仲有传统嘅黑糖珍珠啦😋😋😋另外仲有很多不同的手工饮品,真系试都有排试。😆😆😆首选一定系TOP3🥇🥈🥉同特别推介嘅桂花珍珠同樱花珍珠。🌸🌸🌸〈樱花珍珠奶茶(微甜微冰)〉到手啦到手啦!樱花珍珠🌸嘅质地比较挺身有咬口,味道亦相对甜一些,有点像棉花糖🍡的味道。甜甜的衬上浓郁的奶茶,味道刚好。🥤🥤🥤〈紫薯珍珠奶茶(小甜微冰)〉老公的奶茶选了少甜,相比下紫薯珍珠就没有这么的甜。但口感更Q弹,细细粒很好咬口,渗出淡淡的紫薯清香。🍠🍠🍠虽然有学生👧🏻🧒🏻优惠,但不关姐的事好耐了💔💔💔不过买同款嘅话都有买一送一,下次可以夹埋同事一齐买。😁😁😁仲可以外卖㖞!!这是想肥死姐吗??😅😅😅

另外仲有很多不同的手工饮品,真系试都有排试。😆😆😆

樱花珍珠奶茶

〈樱花珍珠奶茶(微甜微冰)〉
紫薯珍珠奶茶

〈紫薯珍珠奶茶(小甜微冰)〉

虽然有学生👧🏻🧒🏻优惠,但不关姐的事好耐了💔💔💔

不过买同款嘅话都有买一送一,下次可以夹埋同事一齐买。😁😁😁

仲可以外卖㖞!!这是想肥死姐吗??😅😅😅
2018-12-05