小编去咗试堪称系全港香港首家现切提拉米苏专门店🍰 ,佢哋全黄色设计嘅舖头外观, 劲有韩国𠮶啲打卡cake shop 感觉。除咗经典原味Tiramisu, 仲有10几只口味可以拣, 全部都零卡糖使用, 即买即切!🍴 小编都忍唔住整返四件先, 仲试左限定口味👌-厚手工芋泥提拉米苏 💰58一入口劲重浓郁嘅芋头味🍠。好适合钟意食芋头嘅人士尝试。甜度刚刚好, cream比例较多, 所以冇传统Tiramisu硬身💪-泰式芒果糯米饭提拉米苏 💰58芒果糯米饭就食得多啦 🥭🍚, 但系整成tiramisu真系第一次试。 唔知系咪因为用咗由意大利产的马加邦尼鲜芝士, 令到芒果香更出,紫糯米超Q弹, 件事劲升华👍-奥利奥海盐提拉米苏 💰58呢个口味好新鲜,因为忌廉入边加咗海盐🧂,食落去咸咸地,同时亦食到啖啖 ᴏʀᴇᴏ脆饼 🍪,口感超丰富!😋-长崎县草莓提拉米苏配海盐芝士奶盖 💰58经典口味打卡必备,士多啤梨🍓嘅酸甜同芝士奶盖🧀一齐超夹,唔好以为佢剩系得面𠮶粒士多啤梨,入边内层仲有士多啤梨果肉,劲正👏

厚手工芋泥提拉米苏 💰58

泰式芒果糯米饭提拉米苏 💰58