💖呢间餐厅来头唔细,系全球Top 50🏆嘅汉堡包店😳。目前香港🇭🇰有湾仔同西环2间分店,今日黎西环呢间食lunch,睇吓系咪真系咁高质先🤭!1️⃣Single burger牛肉汉堡🐂 $100 (烟肉 +$14)💖佢哋嘅汉堡包皮🍞烤得微微香脆,咬落松软但无空气感💨,仲有啲牛油香🧈!呢款内馅有牛肉、番茄🍅、生菜🥬、洋葱🧅同千岛酱,我仲另外加左烟肉🥓。牛肉口感扎实,肉味香浓又多汁,配上酸甜嘅千岛酱几清新。烟肉烤得香脆,其他嘅蔬菜就增添爽脆嘅口感,系好经典嘅combo。2️⃣Cheeseburger芝士牛肉汉堡🧀 $110💖佢哋嘅hot pick!呢款内馅有牛肉、芝士🧀、酸黄瓜🥒、番茄、生菜同千岛酱。半溶嘅芝士令牛肉更香甜,酸黄瓜搭配千岛酱开胃好味。纸盒📦加纸嘅包装都好方便食,几贴心。💖汉堡包🍔嘅面包皮同内馅都质素高,唔怪之得可以成为Top 50,值得一试💪🏻!职员👨‍💼态度都唔错,见天气咁热🥵主动问我地要唔要饮水🚰~

2️⃣Cheeseburger芝士牛肉汉堡🧀 $110