2019-03-07 125 浏览
仲有几日就情人节喇,做得全职妈妈,去边都要带埋阿桃🍑214食一定又逼又多人,所以桃妈🍑👩🏻周围物饰一间又岩小朋友食又可以影相打卡嘅餐厅!终于俾我揾到呢间位于石门嘅 Su Casa 唔单止提前就有情人节餐食,份量超足,惠顾情人节餐仲会送埋花俾你🌹绝对系男士恩典!入座后职员随即为阿桃送上儿童餐具同填色画纸❤妈妈终于唔驶同个仔斗抢餐牌😂即刻同大家介绍下我地食左咩喇!🍄焗芝士洋葱烟肉酿大啡菇超多汁,烟肉芝士焗过劲香!🐚田园蕃茄酱煮纽西兰青口青口够厚肉,配埋香浓茄酱好滋味!🥣蕃茄忌廉汤未饮过一个蕃茄汤咁浓郁,加埋忌廉够香滑!🐂炭烧纽西兰肉眼叫左5成熟,有微微炭香味,肉眼好嫩身!🐔露丝玛莉焗法国春鸡配薯茸鸡皮焗到脆身,再加上香料,劲惹味,鸡肉够厚又嫩,配埋薯茸食,劲饱!🍨红桑子乳酪慕丝配洛神花啫喱及分子朱古力脆脆分子朱古力脆脆有惊喜,慕丝甜度适中,再配上黑朱古力,连唔好甜品嘅桃爸都清碟!🍹菠萝有机奇亚籽绿茶真系有菠萝果肉,加入Superfood奇亚籽,配上绿茶,系几特别嘅饮品!阿桃嘅儿童餐系🐟特大鱼形鱼饼配🍝茄汁鸡粒意粉,再加🥗胡麻沙律份量之大,完全系由头食到落尾都食唔哂!鱼形鱼饼有阿桃块面咁大!

🍄焗芝士洋葱烟肉酿大啡菇
超多汁,烟肉芝士焗过劲香!

焗芝士洋葱烟肉大啡菇

🐚田园蕃茄酱煮纽西兰青口
青口够厚肉,配埋香浓茄酱好滋味!

田园蕃茄酱煮纽西兰青口

🥣蕃茄忌廉汤
未饮过一个蕃茄汤咁浓郁,加埋忌廉够香滑!

🐂炭烧纽西兰肉眼
叫左5成熟,有微微炭香味,肉眼好嫩身!

🐔露丝玛莉焗法国春鸡配薯茸

🍨红桑子乳酪慕丝配洛神花啫喱及分子朱古力脆脆

🍹菠萝有机奇亚籽绿茶

菠萝有机奇亚籽绿茶

份量之大,完全系由头食到落尾都食唔哂!
鱼形鱼饼有阿桃块面咁大!

而且惠顾儿童餐更加可以扭一粒扭蛋🤩

总括离讲,呢餐情人节餐环境舒适,又kids friendly,有齐bb餐具bb櫈,最重要系打破左情人节餐贵夹唔饱嘅定律😂饱到我坐唔低呀

当日我地食都好旺场,所以大家记得book位喇!
情人节餐由即日起至17号都有得食架😉
❌🥀唔想要花可以拣free一份儿童餐架

Su Casa
网址: https://s.openrice.com/QrbS0vIm900
地址: 沙田石门安群街一号京瑞广场二期地下G03号舖
2019-02-11