2015-01-12
寻日(11-1-2015 Sun)朝同男友落路德围恒香问o野,点知要11:00am至开门,咁唯有食o野至再问,行去beans,冇人龙,原来未开门,开11:00am.男友话去楼下,行到去,又未开门,又系开11:00am.=.=”.咁去康乐啰,不过行经呢o度睇,有港式早餐食,就试吓呢间.入到去,full晒,女侍应为我o地等,等o左一阵有位.男友要$29.00”八”搭三重奏早餐,牛油方包,西煎太阳蛋同沙爹牛肉面,饮热柠水.我要$32.00o既脆猪仔早餐,蜜汁鸡扒+杂菜鲜茄汤通粉,要香草蒜蓉牛油脆猪+太阳蛋,但我改炒蛋,要火腿.而女侍应话冇晒通粉,问我要米线定米粉,我就要米线,要冻奶茶.等o左一阵,我o既杂菜鲜茄汤米线到o黎,之后系冻奶茶,然后到男友o既热柠水,沙爹牛肉面.我食住杂菜鲜茄汤米线先,米线几粗,口感有啲啲弹牙,鲜茄汤味道o岩o岩好.然后男友o既牛油方包,西煎太阳蛋到o黎,最后我o既蜜汁鸡扒,香草蒜蓉牛油脆猪,炒蛋火腿到o黎,炒蛋几嫩滑,内里仍有蛋汁;蜜汁鸡扒皮脆而且好甜,蜜糖好够,好味 ,好过大家乐o既咩蜂蜜鸡扒,完全唔觉有蜂蜜.而香草蒜蓉牛油脆猪同男友o既牛油方包呢?蒜蓉牛油味
等o左一阵,我o既杂菜鲜茄汤米线到o黎,之后系冻奶茶,然后到男友o既热柠水,沙爹牛肉面. 我食住杂菜鲜茄汤米线先, 米线几粗,口感有啲啲弹牙,鲜茄汤味道o岩o岩好.
然后男友o既牛油方包,西煎太阳蛋到o黎, 最后我o既蜜汁鸡扒,香草蒜蓉牛油脆猪,炒蛋火腿到o黎, 炒蛋几嫩滑,内里仍有蛋汁;蜜汁鸡扒皮脆而且好甜,蜜糖好够,好味 ,好过大家乐o既咩蜂蜜鸡扒,完全唔觉有蜂蜜.而香草蒜蓉牛油脆猪同男友o既牛油方包呢? 蒜蓉牛油味道好似唔多够味,而且都唔系咁脆.
最后我杯冻奶茶呢?茶味有,但有啲过甜,不过可以接受.
味道系3.75分
价钱:
餐牌上冇提到冻饮要加几钱,到侍应俾张单我,我睇睇至知加$3.00,呢点要注意吓.