2024-08-24
全香港性价比最高all day breakfast 🤯 原来系好食的🥹 第一次食,本来对$49 /$52 既all day breakfast 无咩,以为系颓嘢,点知样样野都好食😧🤯 点解我竟然因为佢太便宜无早啲试吓🥹🍳炒蛋睇得出既高质👀 🤯🫓汉堡扒竟然系咬落去爆汁💦系好食🤯 (我自己平时唔好呢类食物) whatttt🥞pancake我以后唔去老麦,呢块外脆内松软… 食果下: what? Is this real for $49? 🤯🥔薯饼我又系以后唔去老麦(近期爱上Mcgrindle都咁话),呢块外薄脆内juciy 🤯 whattt 🍎苹果沙律都新鲜,不过我自己不嬲唔钟意沙律酱,下次试吓可唔可以叫佢走酱性价比高到我忍唔住写要comment 🤯年轻人有个性服务态度系有d个性,无所谓啦我都系为左食嘢而来
🍳炒蛋睇得出既高质👀 🤯
性价比高到我忍唔住写要comment 🤯
年轻人有个性服务态度系有d个性,无所谓啦我都系为左食嘢而来