荃湾地道烤鱼放题约咗朋友去荃湾食饭,呢一间店有提供烤鱼放题,真系行街好攰嘅我哋心郁郁~烤鱼放题套餐💰268两人套餐可以送你一倍好靓嘅牛肉🐮拼盘,同埋海鲜拼盘。海鲜拼盘有好大只鲍鱼!好大只海虾🦐同埋好大只扇贝!好丰盛😍😍烤鱼有好多唔同嘅味道可以挑选。老板推荐左我哋最新口味香辣豆豉味道,成条鱼好大条,😆铺满左辣椒,但我哋拣咗小辣,所以都顶得住。等待火滚嘅时候就可以开始食啦。基本上冇乜骨头,而且味道都好浓郁,本身佢呢一盘🐟放好足料,有豆芽宽粉等等垫底。我哋同事都去咗放题区,攞咗我哋想要嘅配菜加入去一齐滚。好滋味呀!放题区有好多唔同的菜式:各类蔬菜🥬,包括娃娃菜、油麦菜和生菜等;各类丸子🍡;仲有肥牛,嫩牛肉,鸡肉🐔等;还有汉堡扒、厨师肠、牛柏叶等等都可以自己拣。值得一提嘅系,关注同埋点赞舖头嘅社交平台就可以送特大饮料,真系超大只呀!
荃湾地道烤鱼放题

烤鱼放题套餐💰268