大约两年前第一次同3个闺蜜来访既dining experience 就留下了一个印象: 地点, 环境, 食物同 service 都性价比超高, 所以好最近某日放工都带左老公同我一齐Wife & Husband time.深信两年前来到同最近来, 呢个地方一定有更新过个MENU, and 同时间今次来系拣左个DINNER SET 同老公一起share, 当中因老公好怀念2019年去过西班牙果个咁好味既西海鲜饭,来到本店都一样要点, 而佢就觉得个海鲜饭份量岩岩好够SHARE, 海鲜又够FRESH对上次来时, 我都有影相, 但系可惜既系我D 相喺晒旧电话而无乜记忆上次食左D 乜, 但系最近呢次到访我觉得最IMPRESSIVE 就系呢个可以玩仪式感既Vanilla Affogato, 因为又唔太甜, 可以同时当饮品&甜品, 仲可以将个Affogato 做渐变效果. 老公更夸张系大赞佢点既Long Island 完全饮返到佢去夜蒲既味道

• 西班牙海鲜炒米粒面