2024-03-14
想食好耐 成日见到朋友post终于试到啦😛今次去嘅系观塘1亚太中心6楼分店牛站系任食打边炉的形式~到访嘅晚市7点时段,唔使等得太耐就入座肉类同海鲜系用QR code自助落单形式而火锅配料/蔬菜/前菜/粉面/甜品/熟食/饮品/酒/雪糕都系自助区任君选择!!! 种类多到讲唔哂 无夸张😂劲丰富 无论想食咩都一定满足到特别值得一提嘅系麻辣小龙虾同烧乳鸽呢啲唔系咁常见嘅菜式竟然都有,非常加分呀至于肉类放题plan有3个价位今次我地拣左中间价位的和牛set除左美国极黑和牛片之外,仲食到安格斯牛板键、牛肩胛同埋巴西牛脷托片质素非常好👍🏼 肉质好嫩好香牛味 肥牛之鬼表示满意🥰除左牛肉 佢地嘅海鲜同海底都完全无马虎 💯!有海虾、水鱿、沙白同帆立贝,甚至会用冰底上盘~海底我地拣左鸳鸯锅~系佢地嘅两大招牌:秘制麻辣锅汤底+滋补猪筒骨海底😋麻辣汤有唔同辣度任君选择,大辣或者系BB辣,总有一款啱你口味!另外猪骨汤底浓郁,清清地最食到食材本身嘅鲜味必试之选有白桃乌龙茶同鸭屎柠檬茶,味道独特又解渴;极黑和牛片厚薄适中,煮到七分熟就可以享受到满满牛味总括嚟讲,牛站嘅价钱相对于提供嘅质素同选择真系物超所值。钟意打边炉嘅
终于试到啦😛
今次去嘅系观塘1亚太中心6楼分店
牛站系任食打边炉的形式~
到访嘅晚市7点时段,唔使等得太耐就入座
肉类同海鲜系用QR code自助落单形式
劲丰富 无论想食咩都一定满足到
烧乳鸽皇
至于肉类放题plan有3个价位
今次我地拣左中间价位的和牛set
质素非常好👍🏼 肉质好嫩好香牛味 肥牛之鬼表示满意🥰
美国安格斯牛板腱
除左牛肉 佢地嘅海鲜同海底都完全无马虎 💯!
有海虾、水鱿、沙白同帆立贝,甚至会用冰底上盘~
海底我地拣左鸳鸯锅~
系佢地嘅两大招牌:秘制麻辣锅汤底+滋补猪筒骨海底😋
白桃乌龙茶
总括嚟讲,牛站嘅价钱相对于提供嘅质素同选择真系物超所值。钟意打边炉嘅朋友真心推介嚟试吓!
题外话/补充资料:
自助加汤区好方便