2K
有时晏昼老细嗌一齐食饭 都会好烦恼唔知食乜好😬 今次食呢间唔错 中菜有set得嚟仲可以自己拣食乜☺️ 环境都几好 食team lunch或者围餐都唔错每位$148 两位起👥-🔸前菜 - 金砖七味豆腐/ 椒汁鲍鱼/ 椒汁黄金皮蛋椒汁鲍鱼系鲍鱼片配西芹同青辣椒片 食落比想像中辣🌶️ 青辣椒味同普通麻辣又唔同 特别啲😌 金砖豆腐几出色 入面好滑溜😋-🔸汤品 - 海皇豆腐羹/ 招牌时令汤豆腐羹嘅虾肉咬落好爽 几新鲜🦐 配埋西芹碎 味道唔错🙌🏻 是日老火汤就系甘荀淮山 够晒清甜🥣-🔸主菜 - 红花水煮桂花鱼/ 卤水鹅肉拼盘水煮鱼唔会得个辣字 桂花鱼好够味😯 另一款想试下唔辣嘅主菜 听店员介绍嗌咗拼盘😉 除咗鹅肉仲有鱿鱼同豆腐 卤水味道几好😍 下次再食会试下酸菜鱼🤤-🔸上汤浸时令蔬菜苋菜唔会话好老多筋 用蒜子煮简单又好食 🌿-🔸家乡炒粉丝炒粉丝味道啱啱好 配料主要有肉丝蛋丝等等 好有屋企嘅感觉😗-🔸红枣糕/ 清心丸绿豆爽绿豆爽几特别 热食有啲似绿豆羹 女士最爱嘅红枣糕都够浓味😳-📍红花汇湾仔谢斐道303号凯联6-9楼-
🔸前菜 - 金砖七味豆腐/ 椒汁鲍鱼/ 椒汁黄金皮蛋

🔸汤品 - 海皇豆腐羹/ 招牌时令汤