其实我一直未帮衬过,因为觉得饭团嘅价钱都比较贵,上次经过呢间舖头嘅时候见到四个人,唔知喺度做乜?今日咁啱经过,剩系得一个店员,出于好奇就问吓有冇鳗鱼饭团,本身冇谂住买嘢,结果店员好好礼貌同埋倾倾吓计知道佢哋有下午茶套餐,最尾拣咗两个饭团,汤,水果配成$61餐⋯⋯个汤都好够热,同埋入边有材料好好食,饭团几好食,紫菜一咬就断唔会痴住水果入边有菠萝芒果同火龙果,配合得都唔错,菠萝甜酸甜酸咁跟住火龙果就淡淡地,芒果肉就甜甜地,max好正最主要个店员又好靓女然后又好好人,又好有礼貌,不过有时坐成四个人唔知做乜,有时就得一个人好忙好忙,又要不汤俾我又要收客人钱,如果系两个人就好。怀念以前我做店员既时光,见到佢就谂起以前既我,公司要珍惜好员工丫❤️同埋快d装返alipayhk啦⋯⋯我差d无带钱买

下午茶套餐

同埋快d装返alipayhk啦⋯⋯我差d无带钱买