2019-01-28 320 浏览
同朋友夜妈妈10点钟系佐敦揾野食,行行下见到庙街醒起煲仔饭出名,本身谂住带朋友食兴记,但一入就系四季就决定试下。叫左2个煲仔饭,一个北菇滑鸡,另一个排骨滑鸡,再加左个蚝饼。蚝饼黎得算快,炸过既蚝饼几香口,蚝既分量都算多,但就比较多油,有d位食到系多油,不过好好食。10分钟后就到煲仔饭黎,由于我太肚饿既关系,我冇听佢讲要等2分钟就开左黎食,唔知系我焗得唔够耐定本身就烧得唔好,个煲仔饭比较湿同埋冇乜饭焦。要知道饭焦系煲仔饭既灵魂,但佢冇真系有啲失望。同埋d排骨比较多碎骨头,分量都较少。 食到最后得番d饭。 唔知系我错觉定乜野,觉得冇网上面啲人讲到咁好食,只系一般正常水平。