👧🏻😋👅🍽✨冇得输港式海鲜靓火锅🫡🫡-🥢 餐厅系我心目中最有香港特色既火锅菜馆, 员工唔会好似澳牛咁燥, 但贴地亲切, 感觉似睇住我大既uncle auntie, 所以都做唔少街坊生意🥢 有多款靓汤底需提早预约, 配料大大份好抵食, 仲要免酱芥茶位加一, 明码实价同时有贴心服务-🍲 消暑冬瓜盅 $248💯捉紧炎夏既尾巴食冬瓜, 冬瓜面铺左鲍鱼, 海参, 花胶, 头啖汤鲜甜到极致; 大冬瓜上锅前已蒸熟, 店员帮手剪开一块块, 虽然中间有少少阻住打边炉, 但留到最尾煮到劲腍好好食🤤 清晒!-🙌🏻 古灵精怪 手慢卖晒✨弹牙鲜虾丸 $98 比较软身真虾肉, 重茜爆虾汁好鲜甜✨芝士墨鱼丸 $98 比虾丸挺身, 质地爽口, 中间有芝士同粟米味道好突出✨潮州手打鱼面 $48 动L 好弹牙! 最后食埋啲冬瓜同渌鱼面都唔会滞, 份量多仲好香海鲜汤味-🥟 新鲜包 饺很掂 💯独门菠菜饺/弹牙鱼皮饺 双拼 $58 好大粒饱满, 菠菜饺个皮都有菠菜绿色, 菜肉馅好鲜甜冇菠菜涩味; 鱼皮饺咬开爆肉汁, 油香爆棚口感好润滑-🐟 特选配料 🍢✨鲜鱼腩/鲜猪膶 双拼 $67 两款都厚身鲜切真系好抵食, 鱼腩鲜甜嫩滑,
👧🏻😋👅🍽✨

芝士墨鱼丸

🥟 新鲜包 饺很掂
弹牙鱼皮饺

🐟 特选配料 🍢
✨鲜鱼腩/鲜猪膶 双拼 $67 两款都厚身鲜切真系好抵食, 鱼腩鲜甜嫩滑, 有骨但集中易挑; 猪膶粉嫩又弹牙好出色
✨炸鱼皮/弹牙虾肉卷 双拼 $62 鱼皮鲜炸脆卜卜, 落汤一秒上返黎已经仲有滋滋声; 虾肉卷比虾丸稍为比冇咁多汁但更弹牙爽口
✨野生竹笙 $62 靓汤要配竹笙! 渌完涨卜卜好饱满, 大大碟食唔停, 拣单拼系明智😎
炸鱼皮
弹牙虾肉卷