2018-04-30 476 浏览
呢间甜品店数数手指大约开咗两年左右,记得上一次去食嘅时候已经系佢啱啱开,事隔咁耐都唔识食有原因!因为铺头细嘅关系,大约80个位左右,好多时都会坐得七七八八,觉得开咗咁耐,而且都有人捧场,咁就俾多次机会食下,因为今日都想食乳酪但附近冇乜地方有!谁知再次中伏...厨艺经过左两年都冇进步过先讲讲呢件waffle,有样嘢可以赞下可以单点一件都觉得好事,味道到就不予置评,完全软淋淋没有口感,炼奶极少,红豆过多。雪糕筒上面流住焦糖酱,只有匙羹餐具用手拎雪糕筒成手搞到焦糖酱,其实可以将放时候预留上面多啲空间比客人拎住,乳酪冇咩特别,内里有一点芝士脆片,跟糖浆未到一点也不夹,爆谷过硬唔知系咪放得太耐!整体而言成杯野嘅味道都系唔夹嘅!餐厅放咗唔同嘅传媒介绍,希望老板继续努力!