2024-03-01
之前发现呢间既bakery (当其时Cafe都未开)第一时间book咗同男朋友去,虽然𠮶次只系外卖咗两件面包+2杯咖啡坐喺出面嘅露天广场,但系感觉真系好好。第二次再去就系佢Cafe开咗啦,book佢嘅早餐但系似乎男朋友觉得咁贵食个早餐,有点儿那个。第三次试佢嘅lunch专登请假,结果都系一样,佢比我嘅感觉似乎系我太奢侈,成日食啲贵嘢到今次,终于同另外一个人嚟,试佢个Tea (自费)又系另一种感觉☹️虽然甜品同饮品都好好味,不过个心就不是味儿。所以话食嘢同边个食都系好紧要。的而且确呢度嘅价钱系略嫌偏贵嘅,一个甜品一百二十几蚊再加埋杯嘢饮成$200一个人,咩地段先得㗎浅水湾㖞!事实系甜品嘅卖相实在一绝,有出面食唔到嘅雪糕口味(番薯味),而且环境同你见到嘅人同九龙区真系有啲分别㗎😎叔叔