2023-11-24 245 浏览
上次同朋友食过呢间一直念念不忘,今次再带其他朋友黎食,大家都赞!叫左pizza set,叫左明太子海鲜薄饼,上台已经见到好多烟三文鱼,仲有D紫菜丝,有种和风style! 中间都有好多配菜,食落好多口感。叫左个龙虾汤,呢个推介!!好浓郁既龙虾味,仲有D龙虾粒系汤入面,可以配埋蒜蓉法包! 泰式柚子墨鱼仔沙律好清新,酸酸甜甜既酱汁,加埋弹牙既墨鱼仔,好开胃。之后仲有个主菜,叫左龙虾占米多黑松露阔面,龙虾大大只,上面仲有D蒜蓉同埋芝士,好浓郁既味道。阔面捞晒酱,好入味。另外都加左小食,有惊喜既香蒜辣椒炒蚬,份量都几多,而且蚬都系大大粒! 上次太饱冇食到甜品,今次就叫左焙茶cheesecake,焙茶味好浓! 个摆碟都好好睇,仲有马卡龙同埋饼仔,成个感觉好丰富。野饮就叫左青柠话梅梳打同埋薄荷朱古力,都好唔错!

野饮就叫左青柠话梅梳打同埋薄荷朱古力,都好唔错!