2021-08-17
📍西贡 𝚂𝚊𝚒 𝙺𝚞𝚗𝚐❝再访西贡人气cafe🏖smooth bowl出色!❞之前食过一次有少少觉得overrated😢今次再食 试新野有惊喜!🤤french toast都有所进步😆人龙仍旧都系咁长🤯🥣🥥𝐒𝐩𝐢𝐫𝐮𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐁𝐨𝐰𝐥 $85 (4.5/5)新试💚系香蕉🍌椰子奶🥥同螺旋藻smoothie bowl😆绿色架! 好香甜顺滑🤤食完一啖又一啖!🥄有椰子干片🥥nuts & granola🌰同士多啤梨🍓mix埋一齐口感好丰富🥰🐑🎃𝐌𝐢𝐝𝐝𝐥𝐞 𝐄𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫𝐧 𝐋𝐚𝐦𝐛 $125 (4/5)新试💛手撕羊肉好重羊膻味🤤底下系椰菜花,南瓜酱🎃同chickpeas~ 充满印度风味😚佢有pat mint yogurt 我觉得酸涩左d🤥(我麻麻地酸涩既yogurt)🙈🍞𝐅𝐫𝐞𝐧𝐜𝐡 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 $94 (4/5)比上次更好食! 睇相发现今次多左酱同开心果💖多士点中间香滑既mascarpone,蜜糖🍯同肉桂粉好夹😋但都仲系觉得面包可以索多d蛋浆🙈🐷🍳𝐏𝐮𝐥𝐥𝐞𝐝 𝐏𝐨𝐫𝐤 𝐁𝐞𝐧𝐞𝐝𝐢𝐜𝐭 $120 (4.5/5)之前食过一样咁中意🥰青苹果丝同有印度风味既手撕猪肉丝好夹🍏sourdough厚身软
❝再访西贡人气cafe🏖smooth bowl出色!❞
🍞𝐅𝐫𝐞𝐧𝐜𝐡 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 $94 (4/5)
之前食过一样咁中意🥰青苹果丝同有印度风味既手撕猪肉丝好夹🍏sourdough厚身软熟外脆 好难切开🤣🔪
意粉同之前一样表现一般😂口感腍身 冇咩特别~