3天前
今日去咗食米线!🍜 天气冻冻地🥶,食碗辣辣嘅米线暖吓胃一流!🔥**招牌米线配鸡肉四川麻辣汤底🌶️ $40**呢碗米线要等咗成15分钟先有得食⏱️,不过都值得嘅啦!😋 我叫咗小辣🌶️,辣度啱啱好!唔会太辣到食唔到,但系又够晒刺激!🤤 个汤底劲香!🔥 四川麻辣汤底真系名不虚传,麻同辣嘅平衡做得好好!👍 鸡肉都几嫩滑🐔,份量都唔少!👍 米线嘅口感都几好,唔会腍,吸晒啲汤汁!🤤 食到成身都热晒!🥵 下次想试吓中辣😈!🍲 **九头鸟米线**📍太古城道18号太古城中心2楼255号舖________________#eilidh_lifestyle #foodie #九头鸟米线 #太古城美食 #太古城中心 #米线 #四川麻辣 #麻辣汤底 #鸡肉 #小辣 #辣 #好味 #食评 #香港美食 #香港餐厅 #美食推介 #午餐 #晚餐 #热辣辣 #暖胃 #正呀 #劲好食 #delicious #instafood #foodblogger #foodiesofinstagram #hkfoodie #hkfood #相机食先 #推介
**招牌米线配鸡肉四川麻辣汤底🌶️ $40**
🍲 **九头鸟米线**