呢间系🚇铜锣湾屹立多年嘅凡高🖼️艺术主题🎨餐厅,十分之适合大家打卡🤳,多款欧陆菜式质素唔错,😎而且可以包场搞活动开 party 添!晚市套餐有多款🤩特式菜可以拣,而且包括🇪🇺欧陆式前菜、时日🥣餐汤、甜品🍮同埋餐饮。前菜卖相精致,餐前包🥖外松脆内香软,时日餐汤🥣系杂菜汤,清新开胃🤤,餐汤加$38可以转98%野菌🍄忌廉汤。个98%野菌忌廉汤😍佢哋用咗八款不同嘅野菌手工磨💪碎制作而成,而且内含黑松露🥰,味道芳香好有层次!🇮🇹意式马赛海鲜饭🥘原锅上枱热辣辣,而且用料十分丰富,入面有🦐大虾、带子、青口等,再用🌊海鲜汁去烩制,饭粒有🤏少少烟韧系传统 risotto 嘅口感,😋而且好入味好好食!🔥火焰美国 Prime 护心肉🥩牛柳串上枱时再用🥃烈酒点火烧🔥一下佢,好吸引眼球🤩又增添一份酒香。护心肉😍牛柳牛肉味好浓郁,咬落去👍十分之嫩,配埋牛肉烧汁🤤味道更加有层次。伴嘅🧄蒜蓉香草酱薯条🍟亦都好惊艳,蒜香味几突出又有少少🌿香草同蜜糖嘅香甜,😋啱晒我口味!甜品有🍮奶冻拼柚子卷蛋,个奶冻好浓🥛牛乳香,又滑又甜又好味,柚子卷蛋☺️好清新,香甜得来有少少酸🤤,十分之有惊喜!最后叫埋🍹餐饮,感觉大满足,佢仲有唔少☺️特

最后叫埋🍹餐饮,感觉大满足,佢仲有唔少☺️特式菜式都几吸引,👍绝对可以再来试埋佢哋!