2022-12-12
记得之前去朋友屋企开party 已经买过佢既外卖🍣今次就亲身再黎到堂食 原来有得坐既🤭不过店舖唔系十分大 位置有限 只有bar枱围住亦正正系咁 特别有一种日本地道风味出现咗🎏呢度既选择可以话喺花多眼乱 好多唔同款式同配搭🤩我会建议先睇睇佢既盛合拼盘 抵食之余亦都有好多种类👍🏼➷🪐 海之幸盛合▸ 北海道带子寿司▸ 珍宝甜虾寿司▸ 北海道活象拔蚌寿司▸ 海胆寿司▸ 牡丹虾寿司呢个盛合 正正就开中我个范🤭我系要食好多虾先满足🦐曾经试过一餐食30只甜虾刺身 我认我都真系痴痴地线🫣海之幸盛合入面所包含既都系海产类寿司🍣新鲜程度高 入口啖啖鲜甜味 真系令人回味无穷🤤§🪐 海胆寿司盛合▸ 海胆赤虾寿司▸ 海胆带子寿司▸ 海胆鱿鱼寿司▸ 蟹肉海胆寿司▸ 海胆火炙左口鱼边寿司我拣左一个盛合 🧸都唔执输 拣咗个佢最钟意既海胆😍每次有海胆 我发觉我地都系唔会放过😆有时抽起条筋 仲会特登买一板半板返屋企食🤭呢度既海胆份量唔算小 入口溶化🤤甜味徘徊系口腔内佢同其他海鲜既配合 有助提升整旧寿司既味道👍🏼§🪐 松叶蟹肉海胆寿司🪐 三文鱼籽军舰🪐 大吞拿鱼腩寿司🪐 牛油果软壳蟹卷其他寿司都系回味之选 要食好几次先可以
今次就亲身再黎到堂食 原来有得坐既🤭
▸ 海胆带子寿司
▸ 海胆鱿鱼寿司
▸ 蟹肉海胆寿司
▸ 海胆火炙左口鱼边寿司
我拣左一个盛合 🧸都唔执输 拣咗个佢最钟意既海胆😍 每次有海胆 我发觉我地都系唔会放过😆
呢度既海胆份量唔算小 入口溶化🤤甜味徘徊系口腔内
🪐 牛油果软壳蟹卷
其他寿司都系回味之选 要食好几次先可以食得晒想食既野
➷
佢有一个位做得好好既系 啲饭唔会系好大旧🍣
唔会有净系食饭就食饱你个种感觉🤤岩岩好就足够 加上啲饭已经先用咗酱油去调味 食起上黎都唔会单调
又唔会抢走咗本身主角带出既鲜味 呢个位拿捏得好好👍🏼 想食得有质素既可以试吓佢 绝对带到惊喜俾大家😋
➷
🧸🌞 𝗖.𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴𝗯𝗲𝗮𝗿推介指数 👉🏼👉🏼9️⃣🌟