2018-07-10
首先要赞一赞入面既 man, 我谂佢系 manager or boss, 接呼很好,讲解哂食法,酱汁,又为我们介绍啤酒!如果问我,我觉得选择吾算多,但 man 话帮我地拣,就交比佢作主啦!我地一行4人, man 问左我地对啤酒既要求,我本身不太喜欢啤酒,觉得很苦,佢向我推介一款柠檬啤,好喜欢,那种甜甜既味道,我饮左两杯!对于肠,我本身都无特别喜爱,原本都无打算有咩惊喜,man 介绍呢个 platter 有牛肉肠,辣肠,原味,烟熏﹠墨汁!除左牛肉﹠原味较淡口,其它三款都好出色,很有肉味!呢个类似咖哩角既薄饼,好脆口,值得一试!呢个肉丸就略为失色,我觉得似没有马蹄既山竹牛肉,过林,无赵口。友人就话同 ikea 肉丸差不多!重点主菜,超好食,劲好食。平时食猪手一定去 king ludwig, 都有试过 beerliner, 但我觉得 king ludwig 好吃点。但呢个一定系 the best!!! 皮十分极次脆,肉身亦都不像 king ludwig 甘鞋,每啖都有根﹠肥肉包含住!我每食一旧都同朋友讲一句 ‘真系超好食!’ 我食完第二日都不停同身边朋友讲,食左一个非常正既猪手!有朋友都急不
平时食猪手一定去 king ludwig, 都有试过 beerliner, 但我觉得 king ludwig 好吃点。但呢个一定系 the best!!! 皮十分极次脆,肉身亦都不像 king ludwig 甘鞋,每啖都有根﹠肥肉包含住!我每食一旧都同朋友讲一句 ‘真系超好食!’ 我食完第二日都不停同身边朋友讲,食左一个非常正既猪手!有朋友都急不及待去试,我亦约好下星期同朋友再去品尝一下呢个人间猪手!!!