2022-10-25
经过太子见到依间好吸睛的汉堡店, 连门口个menu好得意好吸引人, 就入去试下. 估唔到佢地的汉堡都几出色! 黑椒芝士汉堡 ($68)肉酱汉堡 ($68)佢地的汉堡包皮十分松软. 依两款包都有汉堡扒、煎流心蛋、蕃茄、生菜、芝士片.黑椒芝士汉堡配有黑椒酱, 一打开已经好香黑椒味; 肉酱汉堡就配有粒粒肉的美式肉酱. 食肉酱汉堡记住要小心d, d肉酱汁好易流出黎. 佢地的汉堡扒可以选择牛/猪, 我地两个都叫左牛汉堡扒, 牛肉汉堡原来系自家手打, 汉堡超多肉汁,牛味重, 啖啖肉!个包都系即叫即整, 仲要一d都唔dry, 配料都好新鲜, 真系好想食埋其他口味! 青山炸鸡(+$18/跟餐配饮品)青山炸鸡似系椒盐炸鸡粒, 炸粉唔厚, 外脆内质嫩,水牛城鸡翼(+$18/跟餐配饮品)都几辣下的鸡翼, 仲好有后劲, 中意辣的朋友可以试下!WB经典热狗 ($38)有原味热狗肠/ 匈牙利辣肠可以选择, 我地就选了匈牙利辣肠, 个包都几大个, 条肠又粗又长, 匈牙利辣肠少少辣, 肉质厚实juicy.
黑椒芝士汉堡 ($68)
肉酱汉堡 ($68)
佢地的汉堡包皮十分松软.
依两款包都有汉堡扒、煎流心蛋、蕃茄、生菜、芝士片.
青山炸鸡(+$18/跟餐配饮品)
青山炸鸡似系椒盐炸鸡粒, 炸粉唔厚, 外脆内质嫩,
水牛城鸡翼(+$18/跟餐配饮品)
都几辣下的鸡翼, 仲好有后劲, 中意辣的朋友可以试下!
WB经典热狗 ($38)