2023-11-22 24 浏览
一冻左☃️就好想打边炉🍲🥢边炉不能没有牛🐮的我 再encore🐂牛精皇🐂佢地个手切肥牛🥩🐮真系必食😋😋😋一定要食⭐️刁钻部位⭐️抓边🐂一定要试☑️系包围牛腩嘅肌肉脂肪特别多呢个部位每只牛得1%所以系劲珍贵 😍🐂肉眼边☑️姐系肉眼扒周边肉 牛白肉🐂☑️全部脂肪油香味劲重 🐂牛颈脊☑️又系可遇不可求口感肥嫩有弹性脂肪比较平均有肉味有咬口 🩷🩷狮头鹅肠🪿都系must☑️☑️☑️新鲜同急冻真系二种食法🥹🥹鹅肠壁𠮶一层油脂OMG!!!! 新鲜鹅肝酿入墨鱼丸🦑劲爽口 黑栢业✔️桂花蚌✔️沙爆鱼肚✔️因为食得太多肉汤底🥄🥄要返一个温和d嘅冬瓜瑶柱肉粒汤底 食到最后有肉汁花菇汁冬瓜瑶柱汁滚埋一齐系精华😛😛