(非会员)
上次只鸡蛋太生, 我唔心息, 今日我又再去试过今日运作得顺好多, lunch time真系超多人, 好在我一个人, 就同人搭台. 今日个flow顺畅左. 职员见我o系位等左阵, 都主动走埋黎问我欠咩食物, 呢度要加分, 因为其实基本上系自助式既.今次叫猪内松厚多士餐, 厚多士烘了, 搽了牛油, 加上脆猪肉松, 真系好滋味!!原本想叫佢将只蛋整到全熟俾我, 但人太多, 好赶, 都系冇叫到. 到要食蛋了, 对面位哥哥见我鸡手鸭脚, 就教我只蛋应该点食. 原来系用spoon打开个壳, 将蛋倒落小碟, 加糊椒粉同豉油 好好咪呀!!!哥哥问我系唔系香港人, 我话系. 原来佢系新加坡人, 所以知应该点食只蛋 (虽然真系好好味, 但好似话生鸡蛋有虫既, 都系唔好过量食). 佢仲话咖啡80%似新加坡, 不过新加坡既好饮d. 我见佢碗喇沙卖相普通, 佢话呢个真系十足十新加坡味道㖞, 好, 下次我要食喇沙.$26一个lunch, 除左mcdonald同鱼蛋粉外, TST真系好难揾, 仲要咁好食! 我会将呢间餐厅列入经常光顾名单, 希望佢唔好退步啦.呢间餐厅, 70%系女性顾客, 我觉得想识女仔既男仔不妨可
上次只鸡蛋太生, 我唔心息, 今日我又再去试过

到要食蛋了, 对面位哥哥见我鸡手鸭脚
好好咪呀!!!

(虽然真系好好味, 但好似话生鸡蛋有虫既

呢间餐厅, 70%系女性顾客, 我觉得想识女仔既男仔不妨可以来碰运气!