2022-07-18
衬住放假去左坚尼地城松一松,如果有毛孩既朋友注意,呢间餐厅岩哂去完海旁散步/放🐶,黎呢间主打waffle既餐厅chill下🧀芝士吉列鸡扒窝夫三明治Set $98+🍟薯条$30三明治的重点是鸡扒,加埋蕃茄酱汁同芝士,食落好惹味而且有肉汁🫰🏻加埋waffle夹住食,甜加咸组合,别有一番风味😌仲会包埋沙律🥗,但大食嘅朋友仔建议另加个薯条🍟就最满足🥰🍝意式蕃茄汁意粉配自家制牛肉丸 $150自家制牛肉丸🍡4大甩,咬落有肉汁,好天然牛肉味,意粉🍝正常发挥,面头好多芝士碎,整体份量ok👌🏻🍌焦糖香蕉配云呢拿雪糕伴冧酒酱$85甜品有一条香蕉🍌,一球雪糕🍦同埋一件列日窝夫🧇香蕉+朱古力酱+冧酒酱perfect match ,冧酒酱好香,香蕉轻轻烧过焦糖化,一啖雪糕,一啖窝夫🧇,冷暖交融,如果比多件窝夫就正了🥺🤣睇返餐厅menu介绍,佢地窝夫系用法国酵母制作,叫列日窝夫,食落会比一般扎实嫁🤘🏻🤌🏻莓果沙冰$65夏天消暑圣品💦入口酸酸甜甜,好开胃,饮完简直凉透心🧊Overall餐厅服务细心周到,楼底高装修用心,令人有国外relax既感觉😌仲有outdoor位,原本想试佢地个egg benedict,可惜要w
🧀芝士吉列鸡扒窝夫三明治Set $98+🍟薯条$30
🍝意式蕃茄汁意粉配自家制牛肉丸 $150
🍌焦糖香蕉配云呢拿雪糕伴冧酒酱$85
莓果沙冰$65
夏天消暑圣品💦入口酸酸甜甜,好开胃,饮完简直凉透心🧊
Overall
餐厅服务细心周到,楼底高装修用心,令人有国外relax既感觉😌仲有outdoor位,原本想试佢地个egg benedict,可惜要weekend先有