2024-08-27
✔️扫街拼盘 $88呢个拼盘啱晒啲乜嘢都想试吓嘅朋友 有麦皮虾芒果沙律脆筒、碗仔翅蒟蒻面、特特大鱼蛋、山椒咸蛋黄鸡翼、虾头油菜圃烧卖、新煎酿三宝~讲唔停觉得最好食系个咸蛋黄鸡翼🤤 系超重味又有起沙 仲要系超脆!!! 而另外佢嘅烧卖都比出面特别烟靭😚✔️麻辣牛根腩 $52呢个份量都几多 尤其是牛筋都好大件 而且全部都炆得好入味🤩 不过味道会偏辣嘅🌶️✔️笼仔肠粉 $18讲唔停就觉得同街边嘅冇乜分别 不过呢只系会硬身少少🙈✔️虾头油捞面 $18呢个捞面都几唔错 面质唔会煮到过腍 挂汁但不会过咸👍🏻 面头仲有樱花虾干令到成个面更加香🦐✔️榴梿甘露果冻碗 $52听讲佢系用咗D24榴梿肉😍 呢个都系超多料 有椰子布丁、椰青果冻、手工小圆子、水晶珠~ 全部都好食(除咗椰青果冻感觉上冇乜味🤣)✔️芒芒小丸子椰皇蛋白 $72蛋白炖到好滑🤤椰奶唔会太甜🥥仲有埋芒果小丸子同埋芋圆 好丰富好有咬口😚✔️雪糕鸡蛋仔102画室 $60呢个鸡蛋仔系讲唔停同朋友最推荐嘅‼️ 我哋拣咗朱古力粒粒鸡蛋仔 配朱古力酱同埋炼奶 中间仲会有个好好好好好浓同滑嘅牛乳雪糕🍼🍦 而鸡蛋仔微脆唔会系好硬会刮亲口𠮶只 朱古力味都出🍫 好推荐👍🏻👍🏻
✔️麻辣牛根腩 $52
✔️笼仔肠粉 $18