人人皆知嘅明记,除咗出名打冷之外原来仲有呢间高质火锅店餐厅 融合中.西.日嘅装潢,坐得好舒适我地拣咗✨首创潮式卤水汤锅第一次用卤水汤汁打边炉,有惊喜汤底好香,唔洗额外加酱料都好惹味✨东瀛刺身拼盘 , 每片都好新鲜三文鱼厚切又肥美大鱼缸里面,仲养著唔同种类嘅游水海鲜✨波士顿龙虾海鲜盘一次过享受10款唔同嘅海鲜波士顿龙虾.鲜活鲍鱼.蛏子王.大元贝.纽西兰青口.台山桶蚝.基围虾.贵妃蚌.生㓥白鳝片.本湾鲜鱿喺鱼缸取出,嚟到依然郁郁跳,超新鲜呀✨鲍鱼.基围虾.青口.安格斯牛肉.豚肉.龙趸肉鲜鱿.潮州丸类平时去街市买返屋企煮,拎到返嚟海鲜都半死嚟呢度食真正食到𠮶份,新鲜弹牙嘅鲜味另外仲点咗✨安格斯牛肉大大盆好多片,重牛味又软腍,价钱都唔贵✨杂菜盘一次过食几款菜.片片嫩绿,睇得出真系挑选过摆盆仲好靓 好有心机✨脆炸即包云吞王第一次食炸云吞咁足料,3-4只大大只又爽口嘅鲜虾喺里面,外层云吞皮好香脆.食到索索声✨特大杯熊仔冰柠檬茶必饮呢杯 1 公升嘅柠檬茶大大只熊仔坐喺柠檬片上面,好得意呀因为熊仔本身系柠檬茶嘅冰,所以就算冰溶咗,味道完全唔会变淡好耐无食过咁高质嘅火锅,今餐满足又满意

人人皆知嘅明记,除咗出名打冷之外
原来仲有呢间高质火锅

餐厅 融合中.西.日嘅装潢,坐得好舒适

我地拣咗
✨首创潮式卤水汤锅
第一次用卤水汤汁打边炉,有惊喜
汤底好香,唔洗额外加酱料都好惹味

✨东瀛刺身拼盘 , 每片都好新鲜
三文鱼厚切又肥美

大鱼缸里面,仲养著唔同种类嘅游水海鲜

✨波士顿龙虾海鲜盘
一次过享受10款唔同嘅海鲜

喺鱼缸取出,嚟到依然郁郁跳,超新鲜呀

平时去街市买返屋企煮,拎到返嚟海鲜都半死
嚟呢度食真正食到𠮶份,新鲜弹牙嘅鲜味

另外仲点咗
✨安格斯牛肉
大大盆好多片,重牛味又软腍,价钱都唔贵

✨杂菜盘
一次过食几款菜.片片嫩绿,睇得出真系挑选过
摆盆仲好靓 好有心机

✨脆炸即包云吞王

✨特大杯熊仔冰柠檬茶
必饮呢杯 1 公升嘅柠檬茶
大大只熊仔坐喺柠檬片上面,好得意呀
因为熊仔本身系柠檬茶嘅冰,
所以就算冰溶咗,味道完全唔会变淡

好耐无食过咁高质嘅火锅,今餐满足又满意

2023-03-03
午餐