2019-04-17
其实一路已经听过好多朋友介绍呢间野好好味但系由于之前响尖沙咀某某韩国餐厅食咗几百蚊落楼都系觉得阵风所以隔咗咁耐先至鼓起勇气再去食~原来响兰桂坊入边平时黎呢度饮嘢就多真系冇留意原来有一间咁出名嘅韩国餐厅哈哈一入到门口已经有韩星欢迎😂虽然我不知他是谁部相机实在太唔听话Focus 咗佢后边班靓仔度呢间餐厅都几好有埋Eye candy haha😆 戴咗杯冇酒精版本嘅巨型沙冰(应该系呢度其中一款招牌特饮)问咗店员如果有酒精嘅版本系用咗伏特加下次有机会试吓头盘叫咗呢个慢煮鸡肉沙律入边有好多材料(有我好钟意嘅海蜇)二鸡肉嘅部份系用咗鸡胸肉去皮真系好健康睇落以为份量有D少~其实够三至四个人食叫咗个人参鸡汤汤底清淡但系都散发住人生嘅味道二啲鸡肉就非常之滑冇雪藏味同埋好传统咁样入边系有啲浪费所以唔需要叫饭都够饱🤣🤣😂🤣😂终于轮到主角出嚟等等等等就系真店之宝spicy cheese chicken 🐔 本身问咗店员会唔会好难跟住佢话一到10大概二至三!跟住食第一啖我觉得系得一级啦所以如果唔食得辣嘅你都可以试吓味道方面甜甜酸酸再加上拉到超级长嘅芝士非常之达亦唔会太过oily 今次两个人你食真系食唔晒拎走左一
一入到门口已经有韩星欢迎😂虽然我不知他是谁