2019-07-09
以前一大班兄弟聚会都会选择系上品,不过而家大家返工又有女女陪,同兄弟出去嘅机会都少咗好多。今日难得大家又聚在一起,梗系老地方见啦!食过好多次,都无影过呢度啲环境。其实呢度环境都几中国风,几有FEEL。特别系啲灯,红当当,几喜庆。最适合就系一大班人打完波去食。我地都叫咗几多嘢,又火锅,又刺身。我地一致都觉得呢度啲食材好新鲜,刺身好鲜甜爽口,真系好正!鲍鱼鲜甜又咬口,真系好想一个人食晒佢,不过我惊比人打,所以我要克制下我对鲍鱼的喜爱。一边打边炉食刺身一边高谈阔论,真系好享受!我地都叫咗好几款牛肉,牛肉拼盘有好几款牛肉,包括顶级本地鲜肥牛,牛柳粒,雪花肥牛,安格斯肥牛,牛胸尖等。我地惊唔够食,于是又叫多碟牛。费事大家食唔饱啦。我地都叫咗好多嘢食,佢呢度选择都几多下,不过我地就少叫蔬菜类的食物,因为觉得系出面食菜好唔抵,叫咗好多肉类,丸类。后尾挂住吹水和食嘢都无影到啦。普遍嚟讲,嘢食分量都几多,最重要系都好新鲜。环境又唔错,又离地铁站近。如果再聚,我念我地都系会拣呢度。希望可以继续保持质素。
如果再聚,我念我地都系会拣呢度。
希望可以继续保持质素。