今日完成左个大project紧系要食番餐好既慰劳下自己😋经过见到个招牌同楼梯好奇心驱使下就上网search下咦~几岩我食㖞🤓咁就入去试下-樱 - 澳洲龙虾set🦞$698见到menu写最高级别饮食体验紧系要试下啦set有:北寄贝、珍宝赤虾、三文鱼、日本珍鲷、北海道帆立贝、鹿儿岛油甘鱼腩、鲜活赤贝、南非鲜活鲍鱼、日本野生中拖罗、澳洲龙虾刺身🦞澳洲龙虾刺身:龙虾肉质最饱满鲜甜细致、鲜味十足,口感有弹性🦐珍宝赤虾:真系好巨形又弹牙🐠油甘鱼腩:油分甘香肥美🐟鲍鱼够鲜嫩 口感爽滑,食起上黎全唔废劲🐠日本野生中拖罗:唔洗多讲,净系上碟见到嫩粉红就知有几正,油脂分布得好靓,入口即溶成个set既感觉全部都系极享受同满足🤤🍢极上牛舌芯 $48富有弹性又软嫩多汁烧得好好, 唔会好干身🦀自家制日本芝士松叶蟹盖 (2件) $138鲜甜蟹肉配埋浓厚芝士非常滋味🍄原只大蘑菇$48芝士大蘑菇, 好香好juicy🍶Suishin清酒具有独特的香味,口感柔滑香醇易入口💬呢个价钱食到咁高质食材刺身盛水准都几高摆盘都好精致睇得出师傅好用心
今日完成左个大project

樱 - 澳洲龙虾set🦞$698
见到menu写最高级别饮食体验紧系要试下啦

🦐珍宝赤虾:真系好巨形又弹牙
🐠油甘鱼腩:油分甘香肥美
🐟鲍鱼够鲜嫩 口感爽滑,食起上黎全唔废劲

成个set既感觉全部都系极享受同满足🤤

🍢极上牛舌芯 $48
富有弹性又软嫩多汁
烧得好好, 唔会好干身

🦀自家制日本芝士松叶蟹盖 (2件) $138
鲜甜蟹肉配埋浓厚芝士
非常滋味

🍄原只大蘑菇$48
芝士大蘑菇, 好香好juicy

🍶Suishin清酒
具有独特的香味,口感柔滑
香醇易入口

💬呢个价钱食到咁高质食材