1K
一见到棵树就知系边间餐厅🤤 加埋干冰,打卡效果满分!装修环境古色古香,坐得舒服,仲有个靓靓打卡位,朋友同家庭聚会最适合不过!✨荔枝虾球 $108 社交平台成日见到嘅荔枝树,其实系荔枝造型既虾球,以假乱真,无论近睇定远睇都同荔枝无异🤣 逐粒逐粒荔枝挂上树,都几有心机!外层系粒粒脆脆,内里系弹牙虾胶,蘸上甜甜酱汁。✨酸菜鱼 $268 😍推荐!卖相精致!酸、麻、辣调味比例配合得宜,鱼肉嫩滑之余亦吸收晒汤底精华,香口惹味。除咗鱼肉,已经包括埋莴笋、菇菌同宽粉,份量适合多人分享!✨炸馒头 $58 炸馒头以诸葛亮草船借箭嘅形式登场,馒头炸成金黄色,蘸上我最钟意嘅炼奶🤤 一定要趁热食~~✨手打柠檬鸭屎香茶 $38清香风格嘅柠檬茶,无甜腻之感,冰凉爽快,入口几舒服!

✨荔枝虾球 $108

✨酸菜鱼 $268 😍

✨炸馒头 $58

✨手打柠檬鸭屎香茶 $38
清香风格嘅柠檬茶,无甜腻之感,冰凉爽快,入口几舒服!