2020-09-16 447 浏览
第一次黎食,见啲食物都好吸引,虽然系疫情,但港人依然都系坚持排队😂星期日晚,大约等左半个钟就入到去,环境都几舒适,饮品餐牌既名都好盏鬼🤣我地嗌左。黄金蟹肉意大利粉。卡邦尼黑松露烟肉意大利粉。+$25黑松露薯条。GG白桃乌龙。GG红火龙果鲜果芝士奶盖沙冰茶其实两个意粉都好好食,吾知系咪因为饿😂但卡邦尼意粉吾系咁食得到啲黑松露味但整体都几好,都吾会话好腻而蟹肉意大利粉,一开始就比佢个外型吸引住,佢蟹肉既份量都ok,食落都系creamy 既个薯条以加$25黎讲其实都几吾错,薯条够脆,吾系淋既。而且个酱都好重黑松露味,吾系hea货。相反,两杯饮品就一般般,可能我哋都一般般奶盖,但火龙果个味唔似真果汁,可能入面再沟左绿茶嘅关系,个原来GG系指奶盖,而我个人就一般般奶盖,但佢既奶盖其实系芝士同奶都重,如果钟意依两样野既话都ok的。😝
我地嗌左
。黄金蟹肉意大利粉
。卡邦尼黑松露烟肉意大利粉
。+$25黑松露薯条
。GG白桃乌龙
。GG红火龙果鲜果芝士奶盖沙冰茶
其实两个意粉都好好食,吾知系咪因为饿😂
但卡邦尼意粉吾系咁食得到啲黑松露味
但整体都几好,都吾会话好腻
卡邦尼黑松露烟肉意大利粉

黄金蟹肉意大利粉