2019-07-29
是日好姊妹生日,见到IG有呢间咁特别嘅咖啡店于是就提早book咗去呢度食。去到当日见到都full好彩有订到枱!佢哋选择都几多仲有好多特别嘅意粉,同一般咖啡店都好唔同,好有心思! 今次同朋友就叫左个生日汉堡同川味菜脯辣炒意粉,生日汉堡就够晒吸睛啦,一出黎隔离枱都会望住哈哈,我同我朋友都劲开心!至于个意粉软硬度适中,有咬口最怕食到𠮶啲意粉系断晒,意粉偏向浓味,亦好够辣,非常惹味食唔停口!中段发生左个小插曲听到隔离枱投诉话啲意粉未煮熟,我同我朋友都忍唔住笑左,其实意粉正常系应该有咬口,只有食开茶记,唔识食既人先会话未熟lol咩叫al dente... lol 真系笑死隔离枱仲要讲野劲大声,摆明系新移民个种人,超冇文化既人,完全唔理其他客人既感受!呢种行为真系好讨厌。。。。呢到service都几好,侍应会有帮我地开门等等,非常friendly! 推介!
去到当日见到都full好彩有订到枱!
咩叫al dente... lol