2018-08-12 573 浏览
超丰富超地道的港式冰室早餐~个餐玩法系:主食粉面搭配包类或肠蛋种类多,而且配搭都好好~最喜欢配菠萝油虽然邪恶D,但系真系好好味,首先个包够新鲜,温度仲系暖o既,牛油又好足,面头菠萝仲好脆脆添,香港的传统口味!平时系面包店买一个菠萝油都要十蚊啦,哩度成个餐加埋面加埋热饮都系38蚊,本人认为极抵啰。沙嗲牛肉面绝对系港式早餐o既灵魂,牛肉要腌得好,面质都好关键,而哩间店D牛肉呢系有腌过o既,我略嫌淡味左D,但系面呢就好用心拣得好好㖞,口感弹牙唔易化,正!热奶茶系我至爱,每日必饮,茶味够,而且佢地用哩只奶特别香滑,我吓次再去八挂完话比大家知系咩牌子P.S.:哩间店早市爆到七彩,特别是星期六日有Outdoor位,所以有好多狗友都会带埋狗仔黎联谊吓!所以要早D去攞位。Indoor就枱窄D啰,用滕椅都舒服o既,不过搭枱就窄D啰!

沙嗲牛肉米早餐

超丰富超地道的港式冰室早餐~

个餐玩法系:主食粉面搭配包类或肠蛋
种类多,而且配搭都好好~

最喜欢配
菠萝油

平时系面包店买一个菠萝油都要十蚊啦,
哩度成个餐加埋面加埋热饮都系38蚊,
本人认为极抵啰。

沙嗲牛肉面

热奶茶

P.S.:哩间店早市爆到七彩,特别是星期六日
2018-08-11
$40 (早餐)
沙嗲牛肉米早餐
  • 菠萝油