2014-09-15 531 浏览
今日下午的午餐要食便宜点. 想起权记13蚊碗面. 今日特意走远少少. 权记门口己见人龙. 他真的利害. 由早至收市都要排人龙. 里面没有冷气. 只有十几把风扇, 都唔算热架. 位子都几迫.的. 但好食唔介意啦. 今次我帮衬第三次. 去到排第五.. 一行人多不要来. 有排你等. 我都排了10分钟在门口大汗小汗的流著~~! 不过入到去个位又几好. 几把风扇吹著都很凉.最好单个单个吃. 就快有位啰.  一个走一个入位. 的方式惠顾见到加了价16蚊碗. 油菜小食饮品要加各七蚊. 加埋其实唔算贵 今日叫了一个出名的云吞. 依然很大粒. 里面真的多虾的.  碗粉虽然十数元, 但唔细碗的. 佢个的云吞即日早上先开始做. 每次去吃都好新鲜.在湾仔度度吃饭吃粉都三四十蚊. 呢度系我午餐的首选.个的姐仔做到都几劳气. 但是欠单先会咁. 基本上上菜都很快..快上枱又热.  食完又冇乜吹你走.  等你吃完出去比钱. 先再叫一个入.
今日下午的午餐要食便宜点. 想起权记13蚊碗面.
里面没有冷气. 只有十几把风扇, 都唔算热架.

位子都几迫.的. 但好食唔介意啦.

佢个的云吞即日早上先开始做. 每次去吃都好新鲜.

在湾仔度度吃饭吃粉都三四十蚊. 呢度系我午餐的首选.

2014-09-15
  • 云吞