2020-07-18
好啦,第一次写食评就写俾呢间餐厅。话说叫外卖,夏天想食清淡D所以两人叫了牛肉紫菜包饭同韩国冷面。送外卖时间算快,约半小时便到,但打开冷面盒一!股!酸!臭!味!面的配菜只得可怜的半只蛋、一片肉、几块青瓜同出奇地多的腌萝卜,面本身已经凝固成一饼野。呢碗野盛惠$108。至于牛肉包饭,只能话放得入口,超级市场熟食部卖的$4x都好食过佢。一般食开的韩式紫菜包饭都有的基本配菜呢度居然无出现,取而代之有西生菜同蟹柳,味道普通但起码唔「宿」,两个人的晚餐唯有靠佢,盛惠$78。我自认一直系个卑微的食客,唔要求餐厅几高水准,我夜晚叫外卖无非想医肚,大佬你俾啲咩黎,我觉得自己惨过做狗。。。大家如果要选择食呢间请三思,先评估一下自己可以承担几多风险,试定唔试,食得落先好试🙏