2023-02-21
Burger’s Friend Forever BFF,装修走工业风,Raw啲既,几型格😎净系个水既自助位都特别啲,卖既就系各种不同既特色BURGER🍔鹅肝安格斯汉堡、黑松露和牛汉堡、丹麦蓝芝士汉堡等,餐牌既相好吸晴,食欲大振😆最难得应该系有生酮系列,减住肥食BURGER💡今次就健康一下试下生酮版本,CHICKEN WITH AVOCADO KETO BURGER 生酮忌廉芝士牛油果鸡扒包,卖相同一般BURGER无异,非常吸引🤤鸡扒超大块,生酮汉堡最花心机反而系包,口感做得似粗身麦包,成个汉堡一啖咬落去好Creamy同丰富,相当唔错💗鸡扒超嫩滑,有啲高级版既板烧鸡腿感觉,融化芝士味道加乘,好优质既生酮汉堡🫶🏻配既系HOMEMADE CREAMY MUSHROOM BLACK TRUFFLE SOUP 黑松露杂菌汤,卖相好雅致,浓黑松露味,个人好钟意饮蘑菇汤,依个质地唔错,菇味都好够👍🏻 BUFFALO CHICKEN WINGS 水牛城鸡翼 好香浓,鸡翼几大只,肉嫩,水牛城汁少少酸辣,好味😋完全唔使惊生酮左会唔会唔好食或者唔饱,非常有心机既制作,好味又有特色风味,真系食紧生酮既朋友一定
完全唔使惊生酮左会唔会唔好食或者唔饱,非常有心机既制作,好味又有特色风味,真系食紧生酮既朋友一定要TRY!🤗🤗