次次经过都见到有条人龙 心谂呢度既basque cheesecake真系咁正? 最近见到几个朋友食完都大推😂😛即刻去食下🤤而我最concern既竟然系cheesecake够唔够厚(?!) 本身仲打算带定把间尺去度😂最后失策唔记得左😂(👇🏻下面再讲🤭🙈)🍵 𝐌𝐚𝐭𝐜𝐡𝐚 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞𝐜𝐚𝐤𝐞🍰 $50好细滑入口厚实 慢慢dap就会慢慢融化😍抹茶味算浓 系日本抹茶既味 唔系假甜个只🤤上层既原味都好香芝士同奶香味💕🖤𝐂𝐡𝐚𝐫𝐜𝐨𝐚𝐥 𝐒𝐞𝐬𝐚𝐦𝐞 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞𝐜𝐚𝐤𝐞🍰 $50我觉得芝麻味好浓😍好似食紧芝麻糊咁 芝士味比较冇咁重(但都见到有唔少相反既评价?!)比茶味甜少少 我觉得所有野都平衡得好好💫我个件应该系边边位 比抹茶个件实心少少冇咁软心😆🤭小记: 上次黎 排排下队 见到有件抹茶cheesecake好薄... 系隔离枱既1/3咁薄😱个分别都真系好大🤯我谂系唔系卖净最后边边位...(?)于是走去问店员仲净番咩味 佢话抹茶岩岩卖晒🤭即刻明白晒...🥺个次我地最后走左冇食到 大家如果迟d去食要留意下厚度~希望店家可以注意一下cheesecake厚度既一致性 如果真系切净最后薄薄一片 照比客人

Matcha  cheesecake
🍵 𝐌𝐚𝐭𝐜𝐡𝐚 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞𝐜𝐚𝐤𝐞🍰 $50
Charcoal  sesame  cheesecake

🤭小记: 上次黎 排排下队 见到有件抹茶cheesecake好薄... 系隔离枱既1/3咁薄😱个分别都真系好大🤯我谂系唔系卖净最后边边位...(?)于是走去问店员仲净番咩味 佢话抹茶岩岩卖晒🤭即刻明白晒...🥺个次我地最后走左冇食到 大家如果迟d去食要留意下厚度~希望店家可以注意一下cheesecake厚度既一致性 如果真系切净最后薄薄一片 照比客人未必咁好吧(?)🙈
Matcha  cheesecake
Charcoal  sesame  cheesecake