2017-04-12 397 浏览
见到我嘅ac名都知我超级超级超级钟意猫猫啦~今次就得登黎到呢间猫猫Cafe试下!入到门口已经见到几只猫猫好随意咁行黎行去,悠然自得咁,已经觉得猫猫系呢度一定住得好舒服!店员又俾左啲猫零食我试下喂猫,引左4只大猫猫过黎即刻围住我幸福到爆呀!!!!猫猫完全唔怕人,店员冇强迫佢地同客人玩,好尊重猫猫,非常好呢虽然好想继续讲猫猫落去,但都唔可以唔提下Cafe嘅野食嘅~饮品方面就叫左萌萌猫!其实系士多啤梨白朱古力奶~原本见佢靓靓谂住po下ig算,心谂都应该好甜啦,但事实真系完全2回事!士多啤梨味劲香浓,白朱古力嘅甜味只有少少,牛奶味都系主要嘅味道最甜嘅大概就系中间嘅肉掌绵花糖啦浮系面唔单只得意嫁,如果索左牛奶,比原本弹牙就林左少少,仲好味!叫白朱古力奶嘅原因,其实有一部分就系要解下辣~因为我叫左泡菜猪颈肉盖饭!泡菜非常爽脆,好有口感,味道上系偏重,都几辣同几咸下~当然同埋饭一齐食中和番就完美啦饭亦都好完美咁索左啲汁,饭粒都煮得均匀,冇烂到林埋一旧咁,good job猪颈肉薄切,肥瘦均匀,口感软林又不失爽口,肉汁都好完全咁keep住!非常值得一试!午餐嘅价钱其实都唔算贵,又有得同猫猫玩,环境又有好

店员又俾左啲猫零食我试下喂猫,引左4只大猫猫过黎即刻围住我
幸福到爆呀!!!!

虽然好想继续讲猫猫落去,但都唔可以唔提下Cafe嘅野食嘅~
饮品方面就叫左萌萌猫!

最甜嘅大概就系中间嘅肉掌绵花糖啦

泡菜非常爽脆,好有口感,味道上系偏重,都几辣同几咸下~

当然同埋饭一齐食中和番就完美啦

非常值得一试!

午餐嘅价钱其实都唔算贵,又有得同猫猫玩,环境又有好,非常满意呀!

下次一定再黎~
2017-04-11