2012-08-21
昨晚三人order 咗: 串烧东菇. 鸡软骨 – 够热好味道烧魂刺生蟹籽沙律 – 此沙律内的刺生劲腥.青瓜丝苦寿司 - 好味串烧菠萝. 肉丸 - 菠萝甜香, 肉丸食落就如一够大面粉(质)落口. 三文鱼 刺生 – 刺生是室温. 一啲都唔冻, 日式豆腐 – 好食串烧安格斯牛/虾 – 牛肉一定唔系安格斯.有渣. 虾肉无味.温室冷番茄 – 本地番茄就唔好话系…..天妇罗 - 超级多油. 放题时间: 首节时间6:00 – 8:00. 六点十分入咗五张单. 第一碟食物要等咗 25分钟先到. 等到七点钟先至有第二碟上枱. 等到颈长的(室温)刺生好腥呀又唔够冻. 我地三个女士都都试过食 放题. 成个钟后都好似未有嘢落肚咁!!!一开始就 order 的羊架,三文鱼头, 到咗 7:35 last order 时. 店员先至讲买晒!!! 全晚唯一最快上菜嘅就系 last order 的时刻. 这节时间客不多.但出菜如此慢. 相信团购客都好难再帮衬 Lu!!!
串烧东菇. 鸡软骨 – 够热好味道
烧魂刺生蟹籽沙律 – 此沙律内的刺生劲腥.青瓜丝苦
寿司 - 好味
三文鱼 刺生 – 刺生是室温. 一啲都唔冻,
日式豆腐 – 好食
温室冷番茄 – 本地番茄就唔好话系…..
天妇罗 - 超级多油.
全晚唯一最快上菜嘅就系 last order 的时刻.
题外话/补充资料:
服务员笑容欠奉. 叫加添(淡)绿茶. 都要叫三次才做.