2018-09-09 27 浏览
星期日去咗行下中环大馆(旧中区警署),博物馆形式,又介绍埋域多利监狱!睇完顺路去揾吓嘢食医肚!大馆外貌沿云咸街落兰桂芳,揾间舗饮杯嘢食个饱松弛吓先!咦!呢度几吸引咁!入去见地方几企理,吧枱形式,坐底睇下,见餐牌主打汉堡饱,啤酒,同埋送酒小食!几啱同朋友吹吓水,饮吓酒!依照点餐纸照剔就可以!几方便!点咗一个招牌流心芝士汉堡、意大利沙律、脆薯角,同一枝手工啤酒!哗,个汉堡饱真系巨大,一啖咬落去果D馅料一定唧出来,要慢慢食不能心急,芝士,牛肉汉堡香喷喷,薯角新鲜炸出来,热辣辣,点蕃茄酱食十分可口,沙律捞埋D意大利醋,中和一吓薯角D热气就好配合,喝一口呢只手工啤(冇中文名嘅)好清凉解渴㖞,带有石榴果子香味,好特别的感觉! 顺带一提,呢度D员工都几好礼貌,有问必答同几好耐性!

大馆外貌

沿云咸街落兰桂芳,揾间舗饮杯嘢食个饱松弛吓先!

依照点餐纸照剔就可以!几方便!
点咗一个招牌流心芝士汉堡、意大利沙律、
脆薯角,同一枝手工啤酒!

2018-09-09